STORITVE PO MERI

Posebnost  proizvodnega procesa v  podjetju Soven je tudi neserijska proizvodnja in  veliko možnosti  za prilagajanje željam kupcev. Zato vam željene izdelke lahko  naredimo tudi po vaši meri. Izjemoma tudi  iz vaših osnovnih  materialov….

Izdelava volnenenih odej, nadvložkov in vzglavnikov  po meri

V kolikor ste med večjimi osebami in Vam klasična dolžina posteljnine ni dovolj, Vam z veseljem izdelamo povečane velikosti, vse do 2,6m! IZJEMOMA VAM  NAŠE IZDELEK LAHKO TUDI PREDELAMO ALI ZMANJŠAMO. Obvezno je potrebno uskladiti termin izvedbe in stroške  izdelave poravnati ob samem naročilu.

Šivanje po naročilu naročnika

Ponujamo Vam tudi storitev šivanja po meri na sodobnih avtomatskih šivalnih strojih. Vzorec šivanja po želji, lahko tudi iz vaega blaga, z vašim polnilom. Velja za večje količine. Možnost šivanja na vse vrste blaga, debelina do 1300g/m2. Odeje ali vzglavniki. Polnila na voljo: bombaž, volna, alpaka, poliester.

Za več informacij pošljite povpraševanje.

Krtačenje – mikanje volne

V kolikor imate svojo, že oprano volno ( ne sme biti starejša od enega leta)  vam naredimo mikanko, ki bo primerna za ročno polstenje, predenje na ročnem kolovratu, polnjenje blazin…Potrebna je  predhodna rezervacija termina.

Volnena ležišča po meri

V kolikor imate drugačno ali po naročilu izdelano posteljo, Vam naredimo ležišče v kakršnikoli obliki in dimenziji. Izdelujemo tudi okrogla in trikotna ležišča.

Ste lastnik avtodoma, jadrnice, jahte? Želite boljše ležišče kot je samo ležišče iz pene?
Z veseljem vam izdelamo tudi takšno ležišče.

Predelava ALPAKA ali LAMA volne

 Ali vzrejate alpake ali lame ? Morda ne veste kako porabiti volno? Za Vas smo pripravili navodila za strižnjo, pripravo volne, ter storitve, ki Vam jih nudimo za predelavo vaše volne.
Izdelamo lahko  odeje, nadjogije, vzglavnike, če pa imate  več kot 50 kg alpaka ali lama volne, pa lahko tudi   filc in volneno prejo.

Prenesite si navodilo (klik)

Obveščamo vas, da smo se letos posebej organizirali za predelavo Alpaka in Lama volne in bomo  proizvodnjo predvidoma izpeljali v dveh terminih:

1. termin – v aprilu

2. termin – v oktobru

Iglanje/ izdelava vseh vrst volnenih filcev po naročilu stranke

Na najsodobnejši strojni liniji Vam lahko ponudimo izdelavo volnenih filcev kakršnekoli oblike, trdote, gostote, debeline, dolžine.

Ponudimo Vam lahko izdelavo filcev od 1-80mm, gostote od 60-1800g/m2
Izdelamo Vam ga lahko iz volne, alpake, konoplje….
Filc Vam lahko po potrebi tudi ojačamo z juto ali z gazo.

 

Izdelava volnenih kroglic


Izsekovanje/štancanje filca po meri


Pri naročilu filca, Vam lahko po potrebi ponudimo izsekovanje le-tega,
tudi možnost izdelave orodja za izsek po lastnih željah.
 

Za vsa vprašanja in želje nam lahko pišete na info@soven.si ali na 02/674-0574