STORITVE PO MERI

Posebnost  proizvodnega procesa v  podjetju Soven je tudi neserijska proizvodnja in  veliko možnosti  za prilagajanje željam kupcev. Zato vam željene izdelke lahko  naredimo tudi po vaši meri. Izjemoma tudi  iz vaših osnovnih  materialov….

Izdelava volnenenih odej, nadvložkov in vzglavnikov  po meri

V kolikor ste med večjimi osebami in Vam klasična dolžina posteljnine ni dovolj, Vam z veseljem izdelamo povečane velikosti, vse do 2,6m! IZJEMOMA VAM  NAŠE IZDELEK LAHKO TUDI PREDELAMO ALI ZMANJŠAMO. Obvezno je potrebno uskladiti termin izvedbe in stroške  izdelave poravnati ob samem naročilu.

Česanje – mikanje volne

V kolikor imate svojo, že oprano volno ( ne sme biti starejša od enega leta)  vam naredimo česanko-mikanko, ki bo primerna za ročno polstenje, predenje na ročnem kolovratu, polnjenje blazin…Potrebna je  predhodna rezervacija termina.

Volnena ležišča po meri

V kolikor imate drugačno ali po naročilu izdelano posteljo, Vam naredimo ležišče v kakršnikoli obliki in dimenziji. Izdelujemo tudi okrogla in trikotna ležišča.

Ste lastnik avtodoma, jadrnice, jahte? Želite boljše ležišče kot je samo ležišče iz pene?
Z veseljem vam izdelamo tudi takšno ležišče.

Predelava ALPAKA ali LAMA volne

 Ali vzrejate alpake ali lame ? Morda ne veste kako porabiti volno? Za Vas smo pripravili navodila za strižnjo, pripravo volne, ter storitve, ki Vam jih nudimo za predelavo vaše volne.
Izdelamo lahko  odeje, nadjogije, vzglavnike, če pa imate  več kot 50 kg alpaka ali lama volne, pa lahko tudi   filc in volneno prejo.

Prenesite si navodilo (klik)

Obveščamo vas, da smo se letos posebej organizirali za predelavo Alpaka in Lama volne in bomo  proizvodnjo predvidoma izpeljali v dveh terminih:

1. termin – v aprilu

2. termin – v oktobru

Tapetništvo (Biotapetništvo)

V podjetju Soven se ukvarjamo tudi z TAPETNIŠTVOM in BIO TAPETNIŠTVOM. Razlika med njima je ta, da v KLASIČNEM TAPETNIŠTVU uporabljamo vse vrste materialov (pena, lepila, blago in ostali umetni materiali) pri BIO TAPETNIŠTVU pa namesto pene uporabljamo naravne materiale kot so  volna, kokos in lateks. Izbiramo naravna blaga in materiale ki niso obdelani s kemikalijami. Takšne oblike tapetništva so primerne predvsem za alergike in za ljudi z različnimi težavami.

Obnova sedežnega pohištva

V kolikor ste naveličani starega pohištva Vam ga z veseljem obnovimo!

Izdelava sedežnih garnitur po naročilu

Če pa želite, Vam po meri izdelamo tudi sedežno garnituro, gostinsko opremo in ostale dodatke.

Za vsa vprašanja in želje nam lahko pišete na gmail: info@s-tap.si ali pokličete na  tel. 040/526-66 (8-15 ure).