Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja


Splošni pogoji spletne trgovine Soven d.o.o. so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino Soven d.o.o. (v nadaljevanju tudi » trgovina«)

upravlja podjetje:
SOVEN d.o.o.,

Mariborska cesta 48, 2352 Selnica ob Dravi
matična številka: 1539178000
davčna številka: SI86031082, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec ali Soven d.o.o.)

Podjetje je vpisano v sodni register z dnem 15.4.1996, s spremembo 26.6.2017 pod vpisno številko 10984200.

V skladu z zakonom o DDV smo davčni zavezanec in na vsakem računu, obračunamo 22% DDV:

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine Soven d.o.o., pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med Soven d.o.o. in kupcem. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa na prevzemnih mestih podjetja Soven d.o.o.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila).

Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Splošni pogoji poslovanja so na vpogled tudi na prevzemnih mestih Soven d.o.o.

Naše storitve

Dobavljivost

Pri izbiri artiklov vas poleg cene gotovo zanima tudi, ali so artikli na zalogi.

Ali so artikli na zalogi? Bodo naročeni artikli res dostavljeni v navedenem roku? Ali so pri artiklih navedeni zgolj informativni roki dobave?

To lahko preverite osebno na telefonski številki 02/671-3921 ali na e-mailu: komerciala@soven.si

Prizadevamo si, da bi našim kupcem podali čim natančnejše informacije glede dobavljivosti artiklov.

V našem skladišču imamo večino artiklov vedno na zalogi, v kolikor artikli niso na zalogi je rok izdelave 2 dni, v kolikor v tem roku izdelka ne bomo mogli izdelati Vas bomo preko kontaktnih podatkov na oddanem naročilu kontaktirali in se dogovorili za rok izdelave.

Podobni artikli

Za artikle, ki niso na voljo, je na voljo ponudba podobnih artiklov, ki jih lahko kupite takoj, brez čakanja. To so posebej izbrani artikli s podobnimi lastnostmi in primerljivo ceno. Za vse dodatne informacije se obrnite na 02/674-0574.

Potrebno pa je razumeti tudi, da gre v 90% za ročno narejene unikatne izdelke, ki niso nikdar povsem enaki in si pridržujemo pravico do odstopanja v barvi,debelini,širini, vzorcu, vendar ne za več kot max. 20% .

Skrb za kupca

Spletn trgovina Soven d.o.o. je nastala iz želje, da bi kupcem ponudili najboljšo možno storitev v karseda prijazni obliki. Poleg ugodnih cen smo želeli dati spletnemu nakupovanju tudi dodano vrednost.

Skrb za kupca je tako ena glavnih prioritet našega delovanja in jo uresničujemo na več načinov:

  • skrbimo, da so nakupi na Soven.si varni , tako tehnično, kot s stališča varstva potrošnika,
  • kupce izobražujemo o tehničnih lastnostih artiklov ter o pravicah, ki jih imajo kot potrošniki,
  • skrbimo, da so podatki v spletni trgovini ažurni in točni,
  • morebitne zaplete in nesporazume skušamo vedno rešiti v korist kupca,
  • kupcu vedno skušamo dati najbolj kakovostno informacijo že pred nakupom, zato so naši opisi izdelkov obširni, in smo vedno na voljo za dodatna vprašanja na telefonski številki 02/674-0574 in na e-naslovu: komerciala@soven.si

Če menite, da lahko za svoje kupce poskrbimo še bolje, bomo veseli vsakega predloga!