Volnen nadvložek Soven

Polnilo: 100% naravna BIO ovčja volna
Blago: 100% naravni bombaž/inlet

Nadvložki so močno polnjeni in gosto prešiti, le tako so pravo varovalo za telo in ne le za ležišče oz. jogi vložek. Priporočljivo je, da so nekaj cm manjši, kot je prava mera ležišča.

Prednosti volnenih nadvložkov:

  • proti potenju
  • varuje pred sevanji in vodnimi tokovi
  • blagodejno vpliva na hrbtenico in ji nudi dodatno oporo


Takšni nadvložki so samo pri nas, DEBELI, KOMPAKTNI IN Z DOLGO ŽIVLJENSKO DOBO – odlična zaščita za ležišče in vaše telo.

Proizvodnja volnenih odej, nadvložkov, vzglavnikov.

Iz najkvalitetnejše volne naredimo naravno posteljnino, kot so prešite odeje, nadvložki in vzglavniki. Posteljnina je polnjena s

100 % slovensko domačo volno in sešita v 100% eko bombaž,ki ga imenujemo inlet.

Individualna proizvodnja omogoča, da imamo skoraj vedno na zalogi tudi izven standardne velikosti posteljnine ali pa jo naredimo po meri in želji kupca.

Volna je odličen toplotni izolator, ščiti pred mrazom in toploto, zato jo uporabljamo za mrzle in vroče dni. Ima masažni učinek na telo. Blaži revmatske težave, blaži bolečine pri kroničnih obrabah vretenc, izboljšuje stanja po poškodbah. Pomaga pri glavobolu, nespečnosti, migrenah itd.

Volna odbija prah, pršico in vlago, zato jo lahko uporabljajo tudi alergiki.

Podjetje Soven je izvedlo zelo zahteven projekt razvoja izdelkov, med drugim večplastno biološko strukturo posteljnine, kar pomembno vpliva na kvaliteto spanja posameznika v tovrstni posteljnini.