AKTUALNE NOVICE

Sprememba delovnega časa

Cenjene stranke, obveščamo Vas, da tudi mi prehajamo na poletni delovni čas. Ponedeljek – Petek od 7.00 – 15.00 Sobota, Nedelja in prazniki – ZAPRTO.   Izjemoma je možno, da se oglasite na ogled ležišč, bio volnene izolacije tudi po delavniku do 17.00 ali ob sobotah od 9-13h. Samo po predhodnjem dogovoru na info@soven.si ali na 02/674-0574. Hvala za razumevanje in dobrodošli !

Preberite več

VABILO NA PREDAVANJE O VSESTRANSKI UPORABI OVČJE VOLNE (v organizaciji DRUŠTVO AJDA KOROŠKA)

VABILO NA PREDAVANJE O VSESTRANSKI UPORABI  OVČJE VOLNE (v organizaciji  DRUŠTVO AJDA KOROŠKA)   ki bo v sredo , 17. maja 2023 ob 17.00 uri v MC DRAVOGRAD Prijave: NADA KAMENŠAK Tel..:  031-839-488 E-mail: kamensaknada@gmail.com Prijave so možne do 13.5.2023 TEMA: Kako ostriči in pripraviti  ovčjo volno, da bo  za nadaljnjo predelavo Volna za VRT, VISOKE GREDE, TRAJNE NASADE, ZELENJAVARSKE GAJBICE VOLNA za IZOLACIJO HIŠ VOLNA za ODEJE, NADVLOŽKE IN VZGLAVNIKE VOLNA za NARAVNA LEŽIŠČA Osnove polstenja z naravno volno   Predavateljica: Marija Srblin,  iz podjetja Soven Selnica ob Dravi Predavanje je  izobraževalno-informativnega značaja.  

Preberite več

IŠČEMO: TRGOVINE ZA PRODAJO NAŠIH PRODUKTOV

IŠČEMO: TRGOVINE ZA PRODAJO VOLNENIH IZDELKOV SOVEN na domačem in tujem trgu PRIPOROČLJIVO: Veselje do trženja naravnih volnenih izdelkov Da že prodajate naravne izdelke (ni pa pogoj) Dovolj prostora za dobro predstavitev izdelkov UGODNOSTI: Dolg rok plačila ali za začetek možnost konsignacije Hitra dobava (1-2 dni tudi za izdelke po naročilu) Izdelava artiklov po naročilu Pisne vloge sprejemamo izključno na e-mail: uprava@soven.si najkasneje do 1.4.2023

Preberite več