Zračna podloga iz BIO volne za zmanjševanje potenja-za otroške sedeže

  1. Narejeno iz  BIO volnenega filca: Izdelana iz visokokakovostnega BIO ovčjega in alpakinega volnenega filca, ki je nežen do občutljive kože vašega otroka in hkrati zagotavlja optimalno udobje in mehkobo med vožnjo.
  2. Poleti varuje pred vročino: Volneni material omogoča naravno regulacijo temperature, ki zmanjšuje pregrevanje in zagotavlja udobno vožnjo tudi v najbolj vročih poletnih dneh.  Z naravno sposobnostjo volne, ki absorbira vlago, naša podloga zmanjšuje potenje in ohranja kožo vašega malčka bolj suho in udobno tudi med daljšimi vožnjami.
  3. Pozimi varuje pred mrazom: Toplota volne zadržuje vašega malčka toplega tudi v mrzlih zimskih dneh, tako da se lahko udobno pelje tudi v najhladnejših razmerah
  4. Praktičnost in enostavna nega: Naš podloga je pralna do 30 stopinj Celzija, kar omogoča enostavno vzdrževanje in čiščenje. Kljub pranju pa se ne sme sušiti v sušilnem stroju, da ohrani svojo kakovost in trajnost.
  5. 100% volna: Zagotavljamo, da je naša podloga za avtosedež  izdelana iz 100% ovčje in alpakine volne pridelane v Sloveniji, brez dodanih umetnih materialov ali kemikalij, kar zagotavlja naravno in varno okolje za otroka.
  6. Antialergeno in antiseptično delovanje: Poleg udobja volna deluje tudi antialergeno in antiseptično, saj odbija prah, pršico, plesen, viruse, bakterije, vlago in umazanijo, kar omogoča čistejše in bolj zdravo okolje za otroka.
  7. Lahek in udoben: Zasnovan je tako, da je lahek, kar omogoča enostavno namestitev in odstranitev iz avtosedeža, hkrati pa nudi maksimalno udobje med vožnjo.

 

Uporaba:

  • Za avtosedeže skupine 0+/1 (0-18 kg)
  • Uporabno poleti in po zimi

 

Dimenzije:

  • Dimenzije: cca.:70x 40cm
CENA: 38,00€