Aktualno

Predelava volne ALPAKA in LAMA

Ali vzrejate alpake ali lame ? Morda ne veste kako porabiti volno? Za Vas smo pripravili navodila za strižnjo, pripravo volne, ter storitve, ki Vam jih nudimo za predelavo vaše volne. Izdelamo lahko od odej, nadjogijev, vzglavnikov, filca, sedežnikov. Prenesite si navodilo (klik) Obveščamo vas, da smo se letos posebej organizirali za predelavo Alpaka in Lama volne in bomo  proizvodnjo predvidoma izpeljali v dveh terminih: 1 termin  – od 1.4.2020 do 15.4.2020 ( volno prinesete do 30.3.2020) 2 termin – ČE BO POVPRAŠEVANJE   od 1.6.2020 do 15.6.2020 ( volno prinesete kadarkoli do 30.5.2020)

Preberite več

Poslovanje v času izbruha Covid-19 – korona virusa

Spoštovani, ker je naše in vaše zdravje na prvem mestu, do nadaljnjega zapiramo svoja vrata. Poslujemo dalje nemoteno preko spletne trgovine, dokler bodo dostavne službe lahko dostavljale pakete, za fizični nakup pa pokličite prej na 040-860-165. 🐞 Vaš kolektiv Soven. #stayhome #ostanidoma

Preberite več

POSEBNA PONUDBA – Spomladanskih barv mikane volne

Za vas smo pripravili posebno kolekcijo mikane volne v spomladanskih barvah po posebej ugodni ceni. 0,5 Kg je v redni prodaji 16,50eur, do 30.4.2020 pa le 8,50eur.   Pohitite z nakupom: Posebna ponudba – nakup   Posebne spomladanske barve: Travniško zelena Antracit črna Kamelje rjava Pastelno rumena

Preberite več

Čas je za odprodajo !

Za Vas smo pripravili posebno znižane produkte iz lanske kolekcije ali z kakšno napako, ki jih lahko sedaj dobite po zelo ugodnih cenah ! Vabljeni k ogledu ! (klik)

Preberite več

Vabljeni na Sejem ALPE-ADRIA v Ljubljani

Na gospodarskem razstavišču se bo odvijal že 31. sejem turizma, kampinga in karavaninga. Podjetje Soven Vam bo na sejmu predstavilo svoja BIO volnena ležišča za DOM, AVTODOM, PRIKOLICO, JAHTO ALI ČOLN TER ZA VSE OSTALE POČITNIŠKE OBJEKTE. Predstavili Vam bomo tudi naravno volneno posteljnino- ODEJE, NADVLOŽKE in VZGLAVNIKE. Ponujamo Vam tudi možnost TAPICIRANJA v kolikor ste se naveličali izgleda, ali pa imate dotrajano pohištvo. Ponujamo Vam klasično tapetništvo in tudi BIO tapetništvo kjer uporabljamo samo naravne materiale.   Vabljeni, da nas obiščete od 29.1. do 1.2.2020 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Preberite več

Pravi krznen plašč za dedka mraza

Nudimo Vam možnost najema pravega krznenega plašča. Čimprej si zagotovite svoj termin na info@soven.si Plašč je narejen iz prave kože, prodaja se skupaj s krzneno kapo. Možnost nakupa ali izposoje. Za izposojo nas kontaktirajte. Nudimo tudi 50% popusta za nakup obstoječih plaščev. Trenutno v ponudbi 2 kosa. Več o samem izdelku si lahko ogledate tukaj.

Preberite več